fbpx

Katon huolto

Katon huolto on avain kodin pitkäikäisyyteen. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua, joka varmistaa kattosi kunnon, kestävyyden ja suojan sään aiheuttamilta vaikutuksilta.

Katon huolto on elintärkeä toimenpide, joka varmistaa kodin katon pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Huolellinen ja säännöllinen huolto auttaa estämään vaurioita, säilyttämään katon alkuperäisen rakenteen ja suojaamaan sitä sään aiheuttamilta haitoilta.

Palvelumme sisältää kattavan tarkastuksen, jossa käsittelemme erilaiset kattomateriaalit ja varmistamme niiden kunnon. Tämän lisäksi suoritamme mahdolliset korjaustoimenpiteet, kuten vuotavien kohtien tiivistämisen ja rikkoutuneiden tiilien vaihdon, ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia.

Katon huoltoon sisältyy myös puhdistus, joka poistaa roskat, lehdet ja mahdolliset sammaleet, estäen niitä aiheuttamasta vaurioita. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita varmistaaksemme tehokkaan puhdistuksen ilman haitallisia vaikutuksia ympäristölle.

Ammattitaitoinen tiimimme on omistautunut tarjoamaan luotettavaa ja kokonaisvaltaista katon huoltopalvelua. Tavoitteenamme on ennaltaehkäistä ongelmia ja varmistaa, että kattosi kestää aikaa ja säilyttää ulkonäkönsä. Valitsemalla meidät katon huoltoon säännöllisesti voit nauttia turvallisesta ja pitkäikäisestä katosta, joka suojaa kiinteistöäsi vuosia.

5
Katon tarkastus

Tarkastamme kattosi perusteellisesti mm. vuotavien kohtien tai rikkoontuneiden tiilien osalta.

5
Rännien puhdistus

Rännien säännöllinen puhdistus estää veden kertymisen ja vahingot rakenteissa.

5
Sammaleen ja levän poisto

Olemme erikoistuneet sammaleen ja levän tehokkaaseen poistoon, estäen niiden vaurioittamasta kattoa.

5
Kattovuotojen korjaus

Vuotojen korjaaminen ajoissa estää vakavampia kosteusvaurioita rakenteissa.

5
Piipun ja ilmanvaihtoaukkojen tarkastus

Huolellinen tarkastus varmistaa oikean ilmanvaihdon ja estää vuotovahingot.