fbpx

Katon pesu

Katon pesu on olennainen askel kiinteistön ylläpidossa. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua, joka puhdistaa ja suojaa kattosi kestävästi.

Katon pesu on olennainen osa kodin ylläpitoa, joka tarjoaa lukuisia etuja niin ulkonäön kuin rakenteenkin kannalta. Tämä palvelu ei ainoastaan paranna kodin visuaalista ilmettä, vaan sillä on myös merkittävä vaikutus katon kestävyyteen ja turvallisuuteen.

Katon pinta altistuu jatkuvasti sään vaihteluille, ilmansaasteille ja kasvustolle kuten sammaleelle ja levälle. Nämä tekijät voivat ajan myötä heikentää katon materiaalia ja johtaa vaurioihin. Katon pesu poistaa tehokkaasti likaa, sammalta ja muita epäpuhtauksia, mikä ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan myös estää niiden aiheuttamia vahinkoja.

Palvelumme kattaa kattotyypistä riippumatta erilaiset pesumenetelmät, jotka on suunniteltu parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja tehokkaita tekniikoita varmistaaksemme, että katto säilyttää kestävyytensä ja houkuttelevuutensa vuosien ajan.

Asiantunteva tiimimme varmistaa, että katon pesu suoritetaan turvallisesti ja ammattimaisesti. Huolehdimme siitä, että työ tehdään mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttaen ja sovitussa aikataulussa. Valitsemalla meidät katon pesuun saat kauniimman ja kestävämmän katon, joka kestää aikaa ja suojelee kotiasi elementtien vaikutuksilta.

5
Kaikille kattotyypeille

Olipa kattosi sitten tiiltä, peltiä, huopaa tai jotakin muuta, puhdistamme sen. Otamme huomioon eri kattomateriaalien ominaisuudet ja räätälöimme toteutustavan sen mukaan.

5
Tarkastus ennen pesua

Ennakoiva lähestymistapa – tarkastamme huolellisesti katon ennen pesua varmistaaksemme, että mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa.

5
Sammaleen ja levän poisto

Olemme erikoistuneet sammaleen ja levän tehokkaaseen poistoon, estäen niiden vaurioittamasta kattoa.

5
Suojaamme huolellisesti

Varovainen ja huolellinen – suojaamme huolellisesti ympäröivät pinnat, kuten seinät ja ikkunat mahdollisilta roiskeilta.

5
Tehokkaat puhdistusmenetelmät

Käytämme huippuluokan puhdistusmenetelmiä varmistaaksemme, että katto puhdistuu perusteellisesti.